Las Hermanas ,Organic , 75cl, vino, tinto
COUPAGE,
100% Monastrell organic,
VINIFICATION,
Fermentation at 28/30 ° C remaining in 20-30 days maceration, as varieties, remains 12 months in American oak barrels and French,
100% Monastrell organic,
VINIFICATION,
Fermentation at 28/30 ° C remaining in 20-30 days maceration, as varieties, remains 12 months in American oak barrels and French,
TASTING NOTES,
Purple with red trim abundant violets,
Clean, fragrant, fruity, intense shades of red and black fruit powerful and very pleasant aroma,Palate soft and warm, satiny, fleshy, fruity with balanced acidity, ripe tannins and pleasant tactile sensations,
FOOD PAIRING,
Salads soft, vegetable stew, roast beef, pork, chicken and beef grilled, white and blue fish, rice and pasta, cheeses short and medium healing,
TECHNICAL DATA,
Temp. Service: 16/18 ° C,
Alcohol: 13.50%,
Vino tinto,
D.O. Jumilla,
Castellano
COUPAGE ,
100 % Monastrell orgánica ,
VINIFICACIÓN ,
Fermentación a 28/30 ° C restante en 20-30 días de maceración , como variedades , permanece 12 meses en barricas de roble americano y francés,
NOTAS DE SABOR,
Púrpura con la franja roja violetas abundantes ,
Limpias , fragantes y afrutados , intensos tonos de fruta roja y negro potente y muy agradable aroma , paladar blando y cálido , glicérico , carnoso , afrutado y con una acidez equilibrada , taninos maduros y sensaciones táctiles agradables ,
MARIDAJE ,
Ensaladas suave , guiso de verduras , carne asada , carne de cerdo , pollo y carne a la parrilla , blanco y pescado azul , el arroz y las pastas , quesos de curación a corto y medio ,
DATOS TÉCNICOS,
Temperatura. Servicio : 16/18 ° C ,
Alcohol : 13,50% ,